Προφίλ

Δεν ήρθε ο Χριστός στη γη για να αναστήσει όλους όσους απέθνησκαν ούτε να χορτάσει όλους τους πεινασμένους ή να θεραπεύσει όλους τους αρρώστους. Ήρθε για να σώσει όλους χωρίς εξαίρεση και η σωτηρία πολλές φορές γίνεται μέσα από την ασθένεια και τον πόνο, μέσα από την πείνα, μέσα από την οποιαδήποτε δυστυχία μέσα και από τον θάνατο.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το γραφείο Τελετών Δαραβίγκα λειτουργεί από το 1928, ιδρυτής του ήταν ο Γιώργος Δαραβίγκας ενώ την μακρόχρονη παράδοση συνεχίζει σήμερα ο εγγονός του Φάνης Μισιρλής, πιστός στο όραμα του παππού του για την άψογη διεκπεραίωση των τελετών.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό που μας καθιέρωσε στο χώρο είναι η ιδιαίτερη προσέγγιση με αμέριστη κατανόηση για την εκπλήρωση των επιθυμιών των συγγενών και στον απόλυτο σεβασμό και την φροντίδα των αποθανόντων.

Αν και πιστεύουμε ότι ο φόβος του θανάτου ποτέ δεν μπορεί να υπερνικηθεί τελείως, θα ήταν καλό να μην μας παραλύει. Η αντιμετώπιση του επιτυγχάνει με τη σωστή επιλογή του ανθρώπου που θα μας στηρίξει και θα μας κατανοήσει αυτές τις δύσκολες ώρες, ενός γραφείου τελετών με μεγάλη σοβαρότητα, υπέρτατο επαγγελματισμό και δίχως δικαίωμα λάθους.